FSMVÜ | Yrd.Doç.Dr. Emine Köseoğlu'nun Makalesi
Yrd.Doç.Dr. Emine Köseoğlu'nun Makalesi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi, Yrd. Doç. Dr. Emine Köseoğlu’nun “Spor Etkinliklerinin Mekânın Kullanımını Değiştirme Gücü: Beşiktaş İnönü Stadyumu ve Çevresi” başlıklı makalesi mimarlık alan endeksli uluslararası hakemli dergi statüsünde yer alan Mimar.ist dergisinin 52. sayısında yayımlanmıştır.

Köseoğlu, E. ve Arslan, N., 2015, “Spor Etkinliklerinin Mekânın Kullanımını Değiştirme Gücü: Beşiktaş İnönü Stadyumu ve Çevresi”, Mimar.ist (ISSN: 1302-8219, DAAI-Design and Applied Arts Index), Kış 2015, Sayı 52, s.74-80.