FSMVÜ | Yrd. Doç. Dr. Cenk Aksoylar’ın “Fonksiyonel Derecelendirilmiş Plakların Karışık SEM ile Analizi

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Aksoylar’ın “Fonksiyonel Derecelendirilmiş Plakların Karışık SEM ile Analizi” başlıklı bildirisi

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cenk Aksoylar’ın “Fonksiyonel Derecelendirilmiş Plakların Karışık SEM ile Analizi” başlıklı bildirisi, 05-09 Eylül 2011 tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen XVII. Ulusal Mekanik Kongresinde sunulmuş ve kongre kitabında basılmıştır. Bildirinin genişletilmiş özeti için tıklayınız.

Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Cenk Aksoylar’ın “Anlık Basınç Yükü Etkisindeki Kompozit Plakların Doğrusal Olmayan Dinamik Davranışının Sonlu Elemanlarla Çözümü” isimli doktora çalışması, Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi tarafından değerlendirilmiş ve “İkinci En İyi Doktora” ödülüne layık görülmüştür.