Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Merkezimize Ziyaret

Eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaşılırken, lise son sınıf öğrencilerinin üniversite tanıtım gezileri de tüm hızıyla devam ediyor. Geleceğini inşa etmek için yaşamlarının önemli dönüm noktasında olan gençler, hayallerini gerçekleştirebilecekleri üniversiteleri tanırken, kendileri için uygun mesleğin hangisi olacağı konusunda fikir ediniyor. Bu kapsamda üniversitemize de zaman zaman düzenlenen ziyaretlerin bugün ki konuğu Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Bursa’dan gelen öğrenci grubu için Haliç Konferans salonunda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tanıtımı ile başlayan program, Dış İlişkiler ile birlikte tanıtım yapıldıktan sonra, fakülte, atölye ve laboratuvar gezileri ile devam etti. ALUTEAM ekibi rehberliğinde, Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin tanıtımının ardından gelecekteki meslektaşlarımızla birlikte uygulama laboratuvarlarına kısa bir tur düzenlendi. ALUTEAM bilgilendirmesi ile program son buldu.