TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal Merkezimizi Ziyaret Etti

4 Ekim 2019

Üniversitemizin 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programının ardından kıymetli hocalarımız eşliğinde TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal merkezimizi ziyaret etti.

Akademik yılın başlaması vesilesiyle bugün üniversitemiz Haliç Yerleşkesinde 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Programı gerçekleştirildi. Program FSMVÜ Rektörü Prof. Dr. M. Fatih Andı’nın konuşmasıyla başladı. Üniversitemiz akademik kadrosunun kıymetli hocalarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da konuklar arasındaydı. Sn. Mandal’ın törende, “Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosisteminde TÜBİTAK Odaklı Yeni Süreçler” başlığıyla 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Dersini gerçekleştirmesinin ardından yerleşkede kısa bir tur düzenlendi. Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Gerçek, Başkan Vekili Av. Hamza Akbulut, Rektörümüz Prof. Dr. M. Fatih Andı, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Zühtü Hakan Akpolat ve Prof. Dr. Fahameddin Başar ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Prof. Dr. Musa Duman ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal programın ardından merkezimize ziyaret gerçekleştirdi. Ekibimizin eşlik ettiği ziyarette yürütülen projeler hakkında bilgilendirme yapıldı. Laboratuvarlarımızda üretim süreçlerini izleme fırsatı bulan misafirlerimize eklemeli imalat hakkındaki gelişmelerden de bahsedildi.