“Sudan Bahaneler Üretmedik, Başarı Ürettik Semineri” Yapıldı.


     Üniversitemiz tarafından planlanan, “Bir Başarı Öyküsü” Programlar Serisinin ilki Mühendislik-Mimarlık Fakültemiz tarafından “Sudan Bahaneler Üretmedik, Başarı Ürettik” tematik başlığıyla gerçekleştirilmiştir. Sunumu, Adell Armatür ve Vana Fabrikaları A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Recep Ali Topçu yapmıştır.

     Söz konusu Etkinlik, 11.04.2012 tarihinde 12.30-13.30 saatleri arasında Üniversitemizin Küçükçamlıca Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

     Açılış konuşmasını Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın yaptığı programa, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Öğretim Üyelerimiz, İşadamları ve çok sayıda öğrencimiz katılmıştır.

     Sn. Recep Ali Topçu, yaptığı konuşmada başarı yolunda yaşadığı deneyimleri paylaşmanın yanı sıra öğrencilerimize, sürekli kendilerini yenilemeleri ve günceli takip etmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunmuştur. Başarıya giden yolun inanmaktan, kararlı ve istekli olmaktan geçtiğini vurgulayan Topçu, istikrarın önemine de vurgu yapmıştır.

     Program esnasında Adell Ab-ı Hayat Geçmişten Günümüze Su Kültürü Koleksiyonun parçaları sergilenmiş ve koleksiyonla ilgili bilgiler verilmiştir.

      Program, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ın yaptığı teşekkür konuşmasıyla son buldu.