FSMVÜ | Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç’ın Afyonkarahisar Ziyareti
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç’ın Afyonkarahisar Ziyareti

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Afyonkarahisar’a yaptığı özel bir ziyaret sırasında, 06.01.2012 günü Vali Sn. İrfan Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Sn. Burhanettin Çoban ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret ederek, üniversitemizin tanıtımı ile ilgili karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu.

Ülkemiz, jeotermal enerji kaynakları potansiyeli bakımından Avrupa’da birinci ülke olup konut ısıtması alanında da 10.000 konut ile Afyonkarahisar başta gelmektedir. Sayın Vali, önümüzdeki günlerde Sn. Arınç’tan Şanlıurfa’da verdiği “Enerji Verimliliği ve Yenilenebilir Enerji kaynakları” Konferansının Afyonkarahisar’da da verilmesini talep etti. Bu talep Üniversitemizin bir faaliyeti açısından olumlu karşılanmıştır.