Öğrenci Çalışmaları Kütüphane Duvarında!

7 Ekim 2015

Mimarlık ve İç Mimarlık birinci sınıf öğrencilerinin “Suluboya Teknikleri” dersinin final ödevlerinden derlenen çalışmaları Topkapı Yerleşkesi kütüphanesinin iç mekânına pano olarak tasarlandı.

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Fırat Diker’in öğrencilerinin bir şehri resmettiği çalışmalar, Diker tarafından tasarlanarak Topkapı Yerleşkesi THY Kütüphanesi’nin duvarına kalıcı olarak yerleştirildi.

Öğrenci çalışmaları bir etkinlik çerçevesinde; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İbrahim Numan, İslâmi İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Turan Arslan, Genel Sekreterimiz Alim Türkyılmaz ve öğrencilerimizin katılımıyla kütüphanedeki daimi yerini aldı.