Küçük Kalplere Dokunmak
18 Mayıs 2016

Okmeydanı Tülin Manço İlkokulu'ndan gelen talep doğrultusunda, Fakültemizin değerli hocalarından Hasan Fırat Diker ve öğrencilerinden Atakan Şengüler ile Elif Kartal’ın bizzat okula giderek öğrencilerle yapmış oldukları duvar resimleri hepimizi çok duygulandırmıştır. Duvar üzerine yapılan Kolaj çalışması tüm öğrencilerin yapmış oldukları resimlerden oluşmuştur.

Çalışma amacı ve kapsamı ile örnek alınması gereken bir yaklaşım olmuştur. Bahçelerine yönelik terör içerikli saldırının izlerini silmek amacı ile yapılan bu sanatsal dokunuşun nice minik kalplere ulaşması en büyük dileğimizdir.

Prof. Dr. Mualla Yıldız