FSMVÜ | Arş. Görevlimiz Ömer DABANLI’nın Doktora Tezine İBB'den Destekleme Kararı
Arş. Görevlimiz Ömer DABANLI’nın Doktora Tezine İBB'den Destekleme Kararı

Araştırma Görevlimiz İnş. Yük. Mühendisi-Mimar Ömer DABANLI’nın Doktora Tezini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destekleme Kararı Aldı.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi–Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlimiz İnş. Yük. Mühendis–Mimar Ömer DABANLI’nın çalışmalarına devam ettiği "Nur-u Osmaniye Camii'nin Deprem Performansının Belirlenmesi, Koruma ve Sağlamlaştırma Önerileri" isimli Doktora Tezi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Akademik Araştırmaları Destekleme Programı çerçevesinde, 2011 yılı ilk dönemi için yapılan 89 adet araştırma önerisi arasından seçilen 9 araştırmadan birisi olarak desteklenmeye değer görülmüştür.