FSMVÜ | 1. Lisansüstü Kentsel Çalışmalar Konulu Sergi Açılışı Gerçekleştirildi.
1. Lisansüstü Kentsel Çalışmalar Konulu Sergi Açılışı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz, Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “1. Lisansüstü Kentsel Çalışmalar’’ sergisi açılışı 20.01.2014 tarihinde Haliç Yerleşkemizde gerçekleştirildi. Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Yasemin Çakırer Özservet tarafından düzenlenen serginin açılışını, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Numan, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Koç, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Yılmaz Çamurcu yanında diğer öğretim üyelerimiz de katıldı. Öğrencilerimizin de ilgi gösterdiği sergisinde Sayın Özservet, Lisansüstü öğrencilerimizin çalışmaları hakkında davetlilere ve öğrencilerimize bilgi verdi. Davetliler kokteylde de projeleri konuşma ve sohbet imkânı buldu.

. . .